Kayseri Destek Ödemeleri İçin Son Tarih Açıklandı! Sakın Kaçırmayın

Kayseri Destek Ödemeleri İçin Son Tarih Açıklandı! Sakın Kaçırmayın

Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, üreticileri bilgilendirmek amacıyla bir duyuru yayınlayarak, askıya çıkarılan Anaç Koyun Keçi Destekleme icmallerinin 12-21 Şubat tarihleri arasında il ve ilçe müdürlüklerinde 10 gün süreyle askıya çıkarıldığını duyurdu.

Küçükbaş hayvan üreticileri yapılacak destek ödemelerinde bir mağduriyet yaşamamaları için mutlaka askıya çıkarılan icmalleri kontrol etmeleri istendi. Yayınlanan duyuruda; Askı süresi boyunca kontrol edilmesi varsa eksik ve hataların düzeltilmesi için itiraz edilmesi gerektiği, askı süresinden sonra tebliğ gereği itirazlar kabul edilmeyeceğini belirtti.

Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün yaptığı duyuru ise; '2023 Yılı Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği(2023/41) kapsamında; Yetiştiricilerimizin mağdur olmamaları için, İl Müdürlüğümüz web sayfasında yayımlanan veya İlçe Müdürlüklerimizde askıya çıkartılan icmallerdeki bilgilerini kontrol etmeleri, herhangi bir yanlışlık tespit edilmesi halinde askı süresi içerisinde bağlı bulunduğu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine başvuru yapmaları gerekmektedir. Askı süresince herhangi bir itiraz olmadığı takdirde icmallerdeki bilgiler doğru kabul edilecek olup, daha sonra yapılacak itirazlar değerlendirmeye alınmayacağı' bilgisine yer verdi.